Dalaman Belediyesi Camilerde Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Dalaman Belediyesi Camilerde Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor
Dalaman Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı’nın yaklaşmasıyla birlikte camilerdeki temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Belediye ekipleri, rutin olarak gerçekleştirilen cami temizliği çalışmalarını, mübarek ay öncesinde hızlandırarak detaylı bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların ibadetlerini hijyenik ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için cami içindeki halılar süpürülüyor, kapılar, pencereler, ayakkabılıklar, mihrap, kürsü ve minber titizlikle temizleniyor. Ramazan boyunca da bu çalışmalar düzenli olarak devam edecek.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Ramazan Ayı’nın ilçe halkına, Muğla'ya, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi. Başkan Durmuş, “On bir ayın sultanı Ramazan’da, halkımızın ibadetlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda yapabilmesi için ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Camilerimizi Ramazan öncesinde özenle temizleyerek ibadete hazırlıyoruz. Bu mübarek ayın maneviyatına uygun bir şekilde geçmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz. Özverili çalışmaları için tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.