Dalaman ile Delmenhorst Arasında Sağlık Alanında İş Birliği Adımı
13
Heyet, Delmenhorst’un önemli sağlık kurumlarından biri olan Klinikum Delmenhorst Hastanesi’nde Hastane Müdürü Dr. Christian Peters ile bir araya geldi. Görüşmede iki şehir arasında sağlık alanında geliştirilebilecek iş birlikleri, karşılıklı deneyim paylaşımı ve ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
23
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Dalaman ile Delmenhorst arasında sağlık alanında kurulabilecek iş birliklerinin ilk adımını attıklarına inandığını belirtti. Durmuş, Dr. Christian Peters’i Eylül ayında Dalaman’da ağırlayacak olmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
33
Kurulan dostluk ve iletişimin ilerleyen süreçte daha da güçleneceğini vurgulayan Başkan Durmuş, iki kent ve vatandaşlar adına faydalı projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlayacak çalışmaların önünü açacağına inandığını söyledi.
Başkan Durmuş, misafirperverliklerinden dolayı Dr. Christian Peters’e ve Klinikum Delmenhorst Hastanesi yönetimine teşekkür ederek, Eylül ayında Dalaman’da gerçekleştirilecek buluşmanın mevcut iş birliğini daha da ileriye taşımasını temenni etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.