Muğla’da Alevler Yükseldi: Orman Yangınına Havadan ve Karadan Yoğun Müdahale

Muğla’da Alevler Yükseldi: Orman Yangınına Havadan ve Karadan Yoğun Müdahale
Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Taşbaşı Mahallesi Akdere Mevkii’nde çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan yoğun şekilde müdahale ediyor. Bölgedeki söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangının ihbar edilmesi üzerine çok sayıda ekip hızla bölgeye sevk edildi.

Yangına, havadan ve karadan yoğun müdahale başlatıldı. Orman ekipleri ile itfaiye personeli, alevlerin daha geniş bir alana yayılmasını önlemek için zamanla yarışıyor. Hava araçları belirlenen noktalara peş peşe su atarken, kara ekipleri de zorlu arazi şartlarında söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar aralıksız devam ederken, ekiplerin bölgedeki mücadelesi sürüyor. Yetkililer, gelişmelerin yakından takip edildiğini belirtirken, yangının çıkış nedenine ilişkin incelemelerin ise kontrol altına alınmasının ardından yapılacağı öğrenildi.

Vatandaşların, yangın bölgesine yaklaşmamaları ve ekiplerin çalışmalarını kolaylaştıracak şekilde hareket etmeleri istendi.

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.