Muğla'da Göçük Altında Kalan Genç Yaşam Savaşı Veriyor

Muğla'da Göçük Altında Kalan Genç Yaşam Savaşı Veriyor
Muğla’nın Dalaman ilçesi Şerefler Mahallesi’nde bir restorana yakın bölgede meydana gelen göçük, bir işçiyi ağır yaraladı. Olay, bir siteye ait su kanalının temizlenmesi sırasında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, 34 yaşındaki C.Ü. kanal temizliği çalışmaları sırasında göçüğün altında kalarak ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.

Yaralı işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dalaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Göcük Altında kalan  işçinin ağır yaralandığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 
Göçüğün meydana geldiği alanda incelemeler devam ederken, yetkililer olayın kesin nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.