Datça Adayı Gülada; “Hep birlikte çalışacağız Datça kazanacak”

Datça Adayı Gülada; “Hep birlikte çalışacağız Datça kazanacak”
 MUHABİR
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada seçim çalışmalarında vatandaşların büyük ilgi ve desteğini görüyor. Çalışmaları kapsamında Datça Belediyesi’ni ziyaret eden Gülada, “Belediyede çalışan arkadaşlarımız işlerini layıkıyla yaptığı sürece, asla işten çıkartılma korkusu yaşamayacaklardır” dedi.

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim gezilerinde gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Gülada, 1 Nisan’da Datça’nın gerçek belediyecilik ile tanışacağını söyledi.

Ziyaretleri kapsamında Datça Belediyesi’ni ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Feyzulah Gülada, kazananın Datça olacağını söyledi.

Gülada ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “ Belediye çalışanı arkadaşlarımızı mesai başında ziyaret ettik. Her mahalle buluşmamızda tekrarladığımız sözü, çalışan arkadaşlarımızın yanında bir kez daha dile getiriyoruz Belediyede çalışan arkadaşlarımız işlerini layıkıyla yaptığı sürece, asla işten çıkartılma korkusu yaşamayacaklardır.

Kimsenin nereli olduğu, neye inandığı veya hangi görüşte olduğunu sorgulamıyoruz. Bizim için önemli olan, işini en iyi şekilde yapmasıdır. İnsanların emeğini siyasetle karıştırmak, işe alım ve çıkarmayı ödül ya da ceza gibi bir araç olarak kullanmak doğru değildir. Hep birlikte çalışacağız. Datça kazanacak” dedi.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.