DATÇA KAYMAKAMI ATICI, LAÇİN İLKOKULUNDA İNCELEMEDE BULUNDU

DATÇA KAYMAKAMI ATICI, LAÇİN İLKOKULUNDA İNCELEMEDE BULUNDU
 MUHABİR
Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Datçalı İş insanı Haluk Laçin tarafından, Kızlan Mahallesinde yapımında sona gelinen, Laçin İlköğretim Okulunda, incelemelerde bulundu. Kaymakam Murat Atıcı ülkemizin eğitimle kalkınacağına vurgu yaparak, okul yaptırmanın çok farklı ve mutluluk verici bir duygu olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Datçalı İş insanı Haluk Laçin tarafından, Kızlan Mahallesinde yapımında sona gelinen, Laçin İlköğretim Okulunda, incelemelerde bulundu

Yaklaşık 11 ayda tamamlanan, 500 metrekare, 5 derslik ve sosyal aktivite alanları bulunan 2 katlı okulda, engelli öğrenci ve bireyler için, asansörde mevcut. İnşaatın yüzde 95'i tamamlanırken okul Ocak ayında, Milli Eğitim kurumuna teslim edilecek.

whatsapp-image-2023-12-13-at-16-48-05.jpeg

Okulun 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde faaliyete geçmesi bekleniyor. Kaymakam Murat Atıcı inşaatı tamamlanan Laçin İlköğretim Okulundaki incelemelerinin ardından, yapım aşaması ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Atıcı, ülkemizin eğitimle kalkınacağına vurgu yaparak, okul yaptırmanın çok farklı ve mutluluk verici bir duygu olduğunu söyleyerek, hayırsever iş insanı Haluk Laçin'e teşekkür etti.

whatsapp-image-2023-12-13-at-16-48-02-1.jpeg"ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM"

Hayırsever İş insanı Haluk Laçin ise, ''Çocukluğumuzda tek katlı, kırmızı çatılı ilkokulumuz vardı. Daha sonra Datça Lisesinde okurken hep içimden, Datça'da bir iş insanı olayım, ileriki dönemler de de bir okul yaptırmayı hayal etmiştim. Kızlan mahallemizdeki mevcut okulumuzun yetersiz olduğu ve yeni bir ek binaya ihtiyaç olduğunu öğrendim. Sayın Valimiz Orhan Tavlı ve o dönemdeki İlçe Kaymakamımız Mesut Çoban'a ek bina yapımına talip olduğumu belirttim. Görüşmeler sonrasında ek bina yerine, İlkokul binası yapılması konusunda fikir birliğine vardık. Çocukluk hayalimin gerçekleşmesi, beni ve ailemi mutlu çok mutlu etti. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi koşullarda yetişmesine vesile ve destek olmak daha da mutlu veriyor” dedi.

whatsapp-image-2023-12-13-at-16-48-00-1.jpegKaymakam Murat Atıcı ve İş İnsanı Haluk Laçin'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Başar, Kızlan Mahalle Muhtarı Suat Karaman ve Kızlan İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Atalay eşlik etti.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.