Datça Maratonda evlilik teklifi

Datça Maratonda evlilik teklifi
 MUHABİR
Datça’da geleneksel hale gelen Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu bu yıl 18’inci kez gerçekleştirildi. 500’ün üzerinde yüzücünün başvurduğu maratonda Bin 500 metre parkurda yarışan Kaan Peyami Uygar, parkurunu tamamlamasının ardından sevgilisi Dilek Yılmaz’a evlilik teklifi etmesi büyük bir coşkuya sebep oldu.

18’inci Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu 6 Ocak Cumartesi günü Taşlık Plajında gerçekleştirildi. Her yıl bir tema ile gerçekleştirilen maratonun bu yıl ki teması “Orman Yangınlarının Farkında Olalım, Ormanlarımızı Koruyalım, Her Kulaç Bir Fidan” oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Datça Kaymakamlığı, Datça Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) destekleriyle gerçekleştirilen maratona Datça Kaymakamı Murat Atıcı ve Belediye Başkanı Gürsel Uçar başta olmak üzere protokol temsilcileri ve çok sayıda izleyici katıldı. Maratonda MUTSO adına Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çorlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çahan, Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Ünal, Ömer Öcal ve Mustafa Murat Can katılım sağladı.

MARATONDA EVLİLİK TEKLİFİ

Bin 500 metre parkurda yarışan Kaan Peyami Uygar, parkurunu tamamlamasının ardından sevgilisi Dilek Yılmaz’a evlilik teklifi etti. Büyük bir coşkuya sebep olan evlilik teklifi ile maraton pek çok renkli görüntüye ev sahipliği yaptı.

Bu haber toplam 606 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum