ElitRuj Hairdesing “Muğla’ya 3D Topuz Getiriyoruz”

ElitRuj Hairdesing “Muğla’ya 3D Topuz Getiriyoruz”
Muğla’nın en sevilen ve tanınan kuaförleri arasında yer alan Ruj ve Elit kuaför geçtiğimiz aylarda işletmelerini birleştirdi.  Kaliteli hizmetleriyle...

Muğla’nın en sevilen ve tanınan kuaförleri arasında yer alan Ruj ve Elit kuaför geçtiğimiz aylarda işletmelerini birleştirdi.  Kaliteli hizmetleriyle Muğla halkına ElitRuj Kuaför Emir Beyazıt Mahallesi Kükürtçü Sokak Kıvrak Apartmanında hizmet vermeye devam ediyorlar.

İşlerini çok severek yaptıklarını vurgulayan Elitruj kuaför sahipleri Sezai Atilla, Burak Atilla ve Fatih Topçuoğlu ile yaptığımız röportaj şu şekilde;

Sizi Tanıyabilir Miyiz?

Sezai Atilla : Mesleğe 1993 yılında erkek berberliği ile başladım. 1995-1996 sonrasında kuaförlükle bir araya geldik. Ogün bugünde kuaförlükle devam ediyoruz.

Burak Akpınar : 2004 senesinde bu mesleğe başlamış bulunmaktayım. Yaklaşık 15 senedir bu sektörde hizmet vermekteyim. 7 senedir kendi salonumda devam ediyorum. Mesleğe severek başladım. Kendim zaten kuaför olmak istiyordum. Bu yüzden de bu sektörde hizmet vermeye devam ediyorum.

Fatih Topçuoğlu : mesleğe 2006 senesinde başladım. Yaklaşık 13 senedir bu sektörün içerisindeyim. İlk salonumu Burak ile beraber 7 sene önce açtık.

ElitRuj Hairdesing “Muğla’ya 3D Topuz Getiriyoruz”

Elit Ve Ruj Kuaför Ne Zaman Birleşti?

Elit ve ruj kuaför 15 Mayıs 2019 tarihinde birleşti. Birleşme görüşmesini yaptıktan 1 sene sonra salonları birleştirdik. Ekip olarak güçlenmek ve daha kaliteli hizmet verme adına birleşme kararı aldık. Güç birliği yaptık.  Şuan burayı 3 ortak olarak işletiyoruz.

Mesleğe Ne Zaman Başladınız?

Sezai : 1993 yılının yaz ayında başladım. 1993 yazından bu yana 28 yıldır bu sektörde hizmet veriyorum. Erkek berberi olarak başladığım işte 1 bucuk sene sonra kuaförlüğe geçiş yaptım. 1999’dan 2007’ye kadar Marmaris’te faaliyet gösterdim.

Burak: 2004 senesinde kuaförlüğe başladım. Yaklaşım 15 senedir bu sektörde hizmet vermekyim. Son 7 senedir de kendi iş yerimde devam ediyorum.

Fatih: 2006 senesinde başladım. 13 senedir bu işi severek yapıyorum. Topuz çok severek yapıyorum. Yakın zamanda eğitimlerini vermeye başlayacağım.

Kuaför Olmaya Nasıl Karar Verdiniz?

Sezai: Benim ki çocukluk hevesi. Arkadaşlarımız kuaförde çalıyordu berberde çalışıyordu. Bende git gel kuaföre geçtim. Kendimi burada daha çok kendimi geliştirebildim. Bayan kuaförlüğünde kendimi daha iyi gösterebileceğime inandım.  İşimi çok severek yapıyorum.

Burak: Hep annemin saçlarıyla oynardım, annemin saçlarını taramayı çok severdim. Bu yüzden bayan kuaförlüğünü seçtim. Saçla oynamayı seviyorum, tutkuya bağlıyım. Bu mesleğe annemin saçıyla tarayarak başladım diyebilirim.

Fatih: Herkes gibi bir hevesle başladım ve sonrasında çok sevdim. Kendimi bu olanda çok geliştirdim. Saça tutkuyla bağlı olduğumu fark ettim.

Muğla’ya Kaç Yılından Beri Hizmet Veriyorsunuz?

Sezai : 2008’den beri 12 yıldır Muğla’ya hizmet veriyorum.

Burak: 2004 yılından beri Muğla’ya  hizmet vermekteyim.

Fatih: 2006 yılında başladım. O yıldan bu yana Muğla halkına hizmet vermekteyim.

Gelen Müşterilerden En Fazla Talep Ne İçin?

En fazla talep saç kesim, boya üzerine. Ama manikür, pedikür ve ağdaya da çok talep oluyor.

Yanınızda Eleman Yetiştiriyor Musunuz?

Sezai :Daha önce yanımızda çok eleman yetiştirdik. Tabi sonrasında burada kalmadılar. Hep şehir dışına gittiler. Oralarda kendi işlerini yapıyorlar. Şuan için yetiştirdiğim eleman yok.

Burak: salon işletmeciliğinde, Fatih Topçuoğlu ve Burak Akpınar olarak ortak yürüttüğümüz işletmemizde yetiştirmiş olduğumuz elemanlar var. Hatta 1 tanesi şuan Yatağan merkez’de salon olarak faaliyet göstermektedir. Onun başarılarını ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Onunla gurur duyuyoruz.

Fatih:  Bu konuda Burak ile aynı şeyleri söyleyeceğim. Bir çok eleman yetiştirdik. Şuan biri Yatağanda işini yapıyor ve çok gurur duyuyoruz onu gördüğümüzde.

Yeniliklere Karşı Kendinizi Nasıl Geliştiriyorsunuz?

Yılda birkaç kez eğitimlere gidiyoruz dönüşümlü olarak. Yoğun çalıştığımız için hep beraber gitme şansımız olmuyor. Bizim amacımız tüm yenilikler hakkında eğitim alıp müşterilerimize bu yenilikleri sunabilmek. Muğla için topuz anlamında çok iddialı olmaya geliyoruz. 3D topuzlar için yenilikler anlamında geliştirmek için birçok eğitimlere katıldık. 3D topuzu Muğla’ya getirdik. Topuz yaptıracak müşterilerimiz gideceği yerde tek olması için bizi tercih etmesi gereiyor.

2020 Trend Saçları Nasıl Olacak?

2019-2020 trendleri şuan topuz ağırlıklı. Renklendirmeler şuan soğuk tonlar. Sıcak tonlar genellikle kış aylarında tercih ediliyor. Ama genel olarak soğuk tonlardan devam edecek gibi duruyor. Yeni güçlü saçlar getireceğiz. En önemlisi topuz anlamında büyük farklar yaratacağız. Muğla’ya 3D topuzu getiriyoruz.

Meslek Hayatınızda Yaşadığınız Kötü Bir Deneyiminiz Var Mı?

Sezai: Yok. Müşteri açısından bakacak olursak hep memnun ayrıldılar yanımdan. Yaptığımız işin sonuna hep teşekkür edildi. Gelen müşterilerin istediği örneğin boya müşterinin saçına olmayacak gibiyse veya çok yıpranmış olduğundan ötürü boyayı kaldıramayacak bir saçsa ben olmayacağını, saçın boyanmaması gerektiği söylerim ısrar ederler de boyamam. Olmayacak bir şeye hiç kalkışmadım.

Burak: Ben bir kere yaşadım. Kötü deneyim denmez gerçi. İlk salon açtığımızda bir müşterimizle topuz krizi yaşadık. Tabi isteğe göre topuz şekillendi yapıldı ama müşterinin istediği saç çıkmayınca onun arkasından gelen bir mutsuzluk oldu. Tabi sonrasında teşekkürü aldık. 7 senedir süren bir arkadaşlığımız var ve hala devamlı müşterimizdir.

Fatih:  Var. Bir gelin saçı yapmıştım. Gelin çok beğendi ortaya çıkan saçı. Fakat birden halası geldi v e olmamış hiç beğenmedim düzeltin tarzı çıkıştı bize. Geline dönüp memnun olup olmadığını sorduğumda çok memnun olduğunu, halası kendi istediğini yaptırmak istediğini söylemişti. Gelinin halasıyla küçük bir problem yaşamıştık. Aslında deneyimsizlik değil tabi bu ama en unutamadığım olaylar arasında.

Muğla’da En Sevilen Ve Tanınan Kuaförler Arasındasınız. Bunun Sebebi Sizce Nedir ?

Özveriliyiz, salon gelen müşterilerimizle sürekli diyalog haliyiz. En başında kaliteli ve güvenilir hizmet veriyoruz.  Yenilikleri takip ediyoruz, kendimizi sürekli geliştiriyoruz ve bu yenilikleri müşterilerimize yansıtıyoruz. Yaptığımız işlerden çıkan kaliteli sonuçlarda bizi sevilen kuaför yaptı. Bizi tercih eden müşterilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Muğla Halkına Ne Söylemek İstersiniz?

Bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz. 2020 herkese mutluluk ve huzur getirsin.

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.