Emniyetimiz İçin Emniyet Kemeri

Emniyetimiz İçin Emniyet Kemeri
Hepimiz demeyeceğim ama hemen hemen birçoğumuz araç kullanırken, özellikle de kısa mesafe ve şehir içi trafiğinde emniyet kemeri kullanmak taraftarı değiliz, önemsemiyoruz da diyebiliriz.Ancak trafik çevirmeye girecek olursak,...

Hepimiz demeyeceğim ama hemen hemen birçoğumuz araç kullanırken, özellikle de kısa mesafe ve şehir içi trafiğinde emniyet kemeri kullanmak taraftarı değiliz, önemsemiyoruz da diyebiliriz.

Ancak trafik çevirmeye girecek olursak, ceza puanımız düşmesin ve ya ceza uygulaması tarafımıza işlemesin diye alelacele takmaya çalıştığımız emniyet kemeri ile sadece kendimizi kandırırız.

Hayatımız bizler için ne kadar önemli ise aslında sevdiklerimiz için daha önemli.

Geçtiğimiz günlerde tanıdık simalardan Demet Akbağ’ın sevgili eşi Zafer Çika İzmir Çeşme de yağışlı yolda geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Kaza sonrası hem şoförün, hem de kendisini emniyet kemerinin takılı olmadığı ortaya çıktı. Kemer takılı olsa belki bir ihtimal hafif sıyrıklarla atlatabileceği kazayı, takılmayan kemer nedeniyle aracın ön camından fırlamasıyla ağır yaralanmasına neden olmuştur.

Sevgili Demet Akbağ’a ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Onun için diyoruz kendimize olduğu kadar sevenlerimize karşı da sorumlu olduğumuzu her zaman hatırlayalım.

Unutmayalım ki trafik uygulaması yapan emniyet personelinin bizimle alıp veremediği hiçbir şey yok. Bizi bizden fazla düşündükleri için aslına bakarsanız teşekkürü fazlasıyla hak ediyorlar.

Emniyet kemeri takılı olmayınca uygulanan 108 TL para cezası elbette bizi fakir etmez ama canımızdan edebilir.

Lütfen sevenlerimiz için, kendimiz için öncelikle emniyet kemeri ile dost olalım. Kemer sevdiklerimizle aramızda sevgi bağımız olsun arkadaşlar.

Yaşama tutunmak için, trafikteyken emniyet kemerine tutun sloganımız olsun. Trafikte kazalar son bulsun. Trafikte kemer takmadan yola çıkmayanlara selam olsun.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.