Cemal Demirtaş

Cemal Demirtaş

FETÖ BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

FETÖ BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

İçişleri Bakanımız açıkladı.
Aralarında Muğla 'nın da olduğu tam 77 ilde, eş zamanlı olarak yapılan KISKAÇ operasyonları ile 611 şahıs yakalandı.
Terör örgütü bitmemiş. Hep söyledik. Bitmez de. Fetö öyle bir masumiyet oyunu ortaya koydu ki, aradan geçen 7 yıl içinde, zalimi mazlum gibi göstermede son derece başarılı oldu. Bir ay, üç ay, beş ay her ne ise içeri girip çıkanlar kendilerini öyle bir mazlum kılığına büründürdüler ki, çıktıklarında bırakın pişman olmayı, daha da bilenmiş halde döndüler içimize. Etrafı ile birlikte "ne suçu vardı bizim oğlanın, suçlu olsaydı salıverilmezdi, görevinden de aldılar, ahhh sen yok musun UZUN ADAM.." diye diye zulme uğramış hakiki mü'min oluverdiler. Sayılar çoğaldıkça çoğaldı. Arananlar, saklananlar, kaçanlar için de hep aynı yöntemle masumluk yüklediler.
Kimi sütten çıkmış ak kaşık oldu. Derneklere, vakıflara misafir ! oldular. Pişman rolünü de üstlendiler. Sanki " artık bundan sonra iyi adam " olacağız diyerek girmeye başladılar kapılardan. Tam bir kamufle sistemi. Elbette siyasi partilerin kapılarında dolananları da var. Hergün bir cümle etseler, belleklerde yer edinmeye yeter değil mi? Ayda 30, yılda 365 cümle. Yıl sonu masanın başına geçmemesi için sebep mi kalır?
Hasılı, İçişleri Bakanımız tek tek açıkladı hainin yeniden yapılanma planını. Bizler zahirde bittiler derken, siyasi olarak çekişme derdine düşmüşken, meğer düşman örgütünü çoktan faal haline getirmiş bile. Tıpkı çözüm süreci derken PKK nın şehirleri hendek cehennemine çevirdiği gibi.
Terör Örgütü Fetö ye bakalım;
-Terör örgütünün il, eğitim ve finans yapılanması için çalışma yapanlar,
- Anlamı kaybol, görünme, giren görsün ama nerede olduğun belirsiz olsun olan,Gaybubet evleri yeniden faal hale getirmek, arananları bu evlerde saklamak,
- Aklanması hukuken imkansız olanları illegal yollardan yurt dışına kaçırma çalışmaları yapmak. Ayrıca sahte pasaport yaparak yurt dışına çıkarma işleri,
-Bylock kullanıcısı veya içeriklerde adı geçenler,
- 2016 dan bu yana FETÖ davalarında adı örgüt üyesi/yöneticisi olarak adı geçenlerin tespiti.
-Örgütü tekrar faal hale getirmek amacı ile öğrenci kazandırmak, öğrenci ve ailelerini fişlemek, bunları örgüt üst yönetimine bildirmek
- Yeniden öğrenci evleri açarak ev abisi, ablası ve bölge talebe sorumlularını atamak.
-İllere eğitim danışmanı, ilçe, esnaf sorumluları ve muavenet mesulleri görevlendirmek, denetlemek.
-Yeniden kamuya ve askeri okullara öğrenci yerleştirebilmek adına evler açarak ders çalıştırma faaliyetlerine devam etmek.
-Örgüt içerisinde kopmaları engellemek, ayrıca büyümeyi bu yolla da sağlamak için katalog evliliklerini organize etmeye devam etmek.
-Cezaevlerindekilerin etkin pişman olmalarını ve
ailelerinin örgütten kopmalarını önlemek için örgüt paralarını ailelere aktarmak.
-Örgüt adına toplanan paraları veya dağıtımını halka açık yerlerde veya AVM’lerin helalarında elden teslim ettikleri..
Tam 611 şahıs. Bunlar belki de sadece eleman olarak kullanılanlar bilemeyiz. Asıl elemanlar yine içimizde. Kimler nerede ve ne şekilde kamufle bilemeyiz. Ama bildiğimiz bir şey var ; Devletimiz tam enselerinde.
Fetö ile mücadele bir Milli Mücadeledir. Bu şuuru malesef milletimize tam olarak anlatamadık. Yurt dışına kaçanlar hala faal. Hala 24 saat sosyal medya hesaplarından Türkiye'ye parmak sallıyorlar. Hergün küfür ediyorlar. Hergün tehdit ediyorlar. Her birinin yüzbinlerce takipçileri onlara destek vermeye devam ediyor. Hiçbirinin hesabına kısıtlama olmuyor. Hal böyle olunca da ardıkça azıyorlar.
Sayın İçişleri Bakanımız göreve geldiği günden bu yana hem mafyaya, hem de terör örgütlerine karşı çok ağır darbeler vuruyor. Allah kendisinden razı olsun. Lakin göz yumulan, aklandı modunda olan, anası Fetöcüyse kızının suçu ne gibi yapılan, hele gel bi çay içelim denilen.. Sayın Bakanım asıl bunlar tehlike.
Fetö dosyaları taaa 2016 dan itibaren tekrar tek tek ele alınmalı. Fetö elemanları halkın içinde yer edinme gayretine girmeye başladılar. Dernekler, vakıflar, partiler.. Hepsi tek tek incelemeye alınmalı. Fetö ile iltisaklı, irtibatlı, müdavimi her kim varsa, maaşları dahil, aldıkları krediler dahil.. Topyekun bir çalışma yapılmalı.
Değilse siz 77 ilde operasyon yapar, adliyenin ön kapısından içeri sokar, arka kapısından elini kolunu sallaya sallaya çıkarlar.
Zalime merhamet, mazluma ihanettir.
#SöylerimGeçerim

Bu yazı toplam 2027 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR