Husumet Tartışması Sil*hlı Kavgaya Dönüştü: Baba Hayatını Kaybetti, Oğlu Yaralandı

Husumet Tartışması Sil*hlı Kavgaya Dönüştü: Baba Hayatını Kaybetti, Oğlu Yaralandı
İki grup arasında önceden yaşanan husumet nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 8 kurşunla vurulan Kadir Akça yaşamını yitirirken, oğlu da yüzüne aldığı kesici alet darbesiyle yaralandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa’da iki grup arasında yaşanan husumet nedeniyle çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Silahlı saldırıda vücuduna 8 kurşun isabet eden Kadir Akça, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda Akça’nın oğlu da yaralandı.

Olay, Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Hacıvat Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, taraflardan biri Kadir Akça’ya silahla ateş açtı.

Açılan ateş sonucu vücuduna 8 kurşun isabet eden Akça ağır yaralanırken, oğlu ise yüzüne aldığı kesici alet darbesiyle yaralandı.

BABA HAYATINI KAYBETTİ, OĞLU YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Kadir Akça, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayın ardından çalışma başlatan Yıldırım Suç Önleme ve Araştırma ekipleri, şüpheliler H.Ç. ve C.Ç.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

20261030aw821586-3

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.