Yürek Burkan Görüntü: Merdiven Musalla Taşı Oldu
Yayınlanma:
Adana’nın Kozan ilçesine meydana gelen olayda düğünde havaya açılan ateş sonucunda 9 yaşındaki çocuk yaşamını yitirmişti. Çocuğun cenaze namazı bugün kovalar üzerine konulan merdivenin musalla taşı yapılmasıyla kılındı.
11 Ocak akşamı Turgutlu Mahallesi'nde düğün sırasında magandaların havaya ateş açması sonucu 9 yaşındaki Kemal Azgın yaralanmış, tedavi için kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesi'nde 4 gün sonra hayatını kaybetmişti.
Küçük çocuğun cenazesi ilk olarak baba ocağına getirildi. Ailesi ve yakınları burada büyük bir hüzün içinde gözyaşlarına boğuldu. Ardından Kemal Azgın’ın cenazesi mahalle mezarlığına götürüldü. Mezarlıkta musalla taşı bulunmadığı için vatandaşlar, cenazeyi bir süre omuzlarından indirmedi.
Köy sakinleri, narenciye kovaları üzerine merdiven koyarak geçici bir musalla taşı hazırladı. Tabut, bu merdivenin üzerine konulup cenaze namazı kılındı.
Kaynak:İHA
Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.