KÖTEKLİ'DE ÖĞRENCİLER AYAKLANDI

KÖTEKLİ'DE ÖĞRENCİLER AYAKLANDI
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencilerinin kaldığı Kötekli KYK Erkek Yurdunda günlerdir sıcak suların akmadığını dile getiren öğrenciler ayaklandı.

BERİTAN YÜCEL

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde bulunan Kötekli KYK Erkek Yurdunda yurtta sıcak su olmadığı gerekçesiyle akşam saatlerinde üniversite öğrencileri eylem gerçekleştirdi.

‘Yönetim İstifa’ ve "Direnen öğrenci asla yenilmez" sloganları atan öğrenciler yurt yönetimini protesto etti.

Protestolar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

SOSYAL MEDYA’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Memleket Partisi Muğla İl Başkanlığı’nca sosyal medyadan konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Muğla'da gençler yurtlardaki kötü koşullara itaat etmiyor, itiraz ediyor! Yurtlarda hakları için protesto düzenleyen tüm gençlerimizin yanında, gençlerimize bu koşulları reva gören zihniyetin tam karşısındayız” denildi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Üniversitemiz öğrencileri, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda haftalardır sıcak su bulamadıkları için tepkilerini dile getirdi. Arkadaşlarımızın haklı talebinin yanındayız.”

Sosyal medyada paylaşılan mesajlar şu şekilde:

“Muğla Erkek KYK’da 2 aydır sıcak su sıkıntısı yaşamaktayız. Yönetim ne kadar halledeceğiz demiş olsa da hiçbir şey değişmemiştir. Sonuç olarak 3 günlük sıcak su gelmeyince bu günkü protesto kaçınılmaz oldu.”

Bu haber toplam 1965 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.