Köyceğizli Pehlivanlar Türkiye Şampiyonası Yolunda

Köyceğizli Pehlivanlar Türkiye Şampiyonası Yolunda
Köyceğiz Belediyespor Güreş Takımı’nın genç güreşçileri, İzmir’de katıldıkları 11-13 yaş Minikler Türkiye Grup Şampiyonası’ndan madalyalar ile döndü.8-12 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşen Minikler...

Köyceğiz Belediyespor Güreş Takımı’nın genç güreşçileri, İzmir’de katıldıkları 11-13 yaş Minikler Türkiye Grup Şampiyonası’ndan madalyalar ile döndü.

8-12 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşen Minikler Türkiye Grup Şampiyonası’na yaklaşık 685 sporcunun katılım sağladığı müsabakalarda; 48 kg 2. gümüş madalya Turgut Rasim Demir,57 kg 2. gümüş madalya Kazım Güven, 68 kg 3. Bronz madalya Fatih Koçbıyık, 5. Kadir Keskin oldu. Müsabakalar sonunda Köyceğiz Belediyespor Güreş Takımı; Mersinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na 6 sporcu ile katılmaya hak kazandı.

Sporcularını başarılarından dolayı tebrik eden Kürşat Çimen yapmış olduğu konuşmasında;” Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Sporcularımı kutluyorum. Amacımız katıldığımız müsabakalardan Köyceğiz’imize madalyalarla dönmek. Allah nice şampiyonluklar ve madalyalar nasip etsin. Bu süreçte desteğini bizden hiç bir zaman esirgemeyen Köyceğiz Belediye Başkanı’mız Kamil Ceylan’a bize göstermiş olduğu özverilerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.