Gonca Köksal, Delege Seçimlerinde Oyunu Kullandı
Yayınlanma:
Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Yeni Parti Menteşe İlçe Başkanlığının düzenlediği delege seçimlerine katıldı. Köksal, gerçekleştirilen seçimlerde oyunu kullanırken, demokratik sürecin parti açısından önemine dikkat çekti.
13
Seçimlerin ardından değerlendirmede bulunan Gonca Köksal, parti içerisindeki karar süreçlerinde üyelerin belirleyici olduğunu vurgulayarak, “Söz ve karar üyelerimizin” ifadelerini kullandı.
23
Partinin vizyonuyla uyumlu şekilde yeni isimlere ve yeni fikirlere alan açan demokratik sürecin, iktidar yürüyüşüne güç katacağını belirten Köksal, seçimlerin Menteşe ve parti açısından hayırlı olmasını diledi.
33
Köksal açıklamasında, “Partimizin vizyonuyla uyumlu, yeni isimlere ve yeni fikirlere alan açan bu demokratik süreç, iktidar yürüyüşümüze güç katacak. Menteşe’mize ve partimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.