Menteşe Kaymakamı Budan’dan Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne İade-i Ziyaret
14
Menteşe Kaymakamı Ali Edip Budan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gerçekleşen iade-i ziyarette Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut ile görüşen Kaymakam Budan, yerel basınla iletişim ve iş birliğinin önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
24
Ziyarette Menteşe’de faaliyet gösteren basın kuruluşları ile kamu kurumları arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekildi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, yerel basının kent gündeminin kamuoyuna aktarılmasındaki rolü de değerlendirildi.
34
Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, ziyarette Cemiyetin ve Muğla basınının tarihçesi hakkında Kaymakam Ali Edip Budan’a bilgi verdi.
44
Akbulut, nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Budan’a teşekkür ederek, basın ile kamu kurumları arasındaki iletişimin kent adına önemli olduğunu ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.