Reha Berber’in İstifası Sonrası Coşkun Akyol, Menteşe Belediye Meclis Üyesi Oldu
Yayınlanma:
Menteşe Belediye Meclisi’nde Cumhur İttifakı’nın sandalye dağılımında değişiklik yaşandı. MHP Meclis Üyesi Reha Berber’in görevinden istifa etmesinin ardından, AK Parti listelerinden seçime giren Coşkun Akyol, Menteşe Belediye Meclis Üyesi olarak mazbatasını aldı.
Reha Berber’in istifasıyla boşalan belediye meclis üyeliği için AK Parti listelerinden seçime giren Coşkun Akyol’un mazbatası düzenlendi. Akyol, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
Yaşanan değişiklikle birlikte Menteşe Belediye Meclisi’nde Cumhur İttifakı’nın sandalye dağılımı da değişti.
Daha önce Cumhur İttifakı grubunda MHP’nin 3, AK Parti’nin ise 6 meclis üyesi bulunurken, Coşkun Akyol’un göreve başlamasıyla birlikte AK Parti’nin meclis üyesi sayısı 7’ye yükseldi.
Böylece Menteşe Belediye Meclisi’nde Cumhur İttifakı içerisinde AK Parti 7, MHP ise 3 meclis üyesiyle temsil edilmeye başladı.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.