Milas Kazıklı ve Bozbük’te İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Ters osmoz teknolojisiyle çalışacak olan içme suyu arıtma tesisi, Kazıklı ve Bozbük mahallelerinin ihtiyacını karşılayacak kapasitede suyu arıtarak, uzun yıllar boyunca bölge halkına sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlayacak.
Tamamlanan tesiste incelemelerde bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a, yürütülen çalışmalar hakkında teknik bir sunum yapıldı. İncelemelere Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül, mahalle muhtarları ve teknik personel de katıldı.
Başkan Ahmet Aras, tesisin Milas ve bölge halkı için hayırlı olmasını dileyerek, Muğla genelinde içme suyu ve arıtma altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti. Yeni projelerle vatandaşların temiz ve sağlıklı suya erişimini güvence altına almayı hedeflediklerini vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.