Milas’ta 30 Ağustos Coşkusu Pera Konseriyle Taçlanacak

Milas’ta 30 Ağustos Coşkusu Pera Konseriyle Taçlanacak
Muğla’nın Milas ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu bu yıl da büyük bir etkinlikle kutlanacak.

Muğla’nın Milas ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu bu yıl da büyük bir etkinlikle kutlanacak. Etkinlik kapsamında Atapark’ta saat 21.00’de ünlü müzik grubu Pera sahne alacak.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, bu yıl da coşku ve gururla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, Pera konseriyle bir araya geliyor; zaferin ruhunu, birlik ve beraberliğin gücünü hep birlikte yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, konserle birlikte hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacak hem de unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacak.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.