Muğla’da Bıçaklı Kavga,1 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla’da Bıçaklı Kavga,1 Kişi Hayatını Kaybetti
Muğla’nın Milas ilçesinde işçiler arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda bir kişi daha yaralanırken, iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, Milas’ın Aydınlıkevler Mahallesi Akkent Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı taşeron firmada çalışan işçiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçak kullanıldığı bildirildi.

Kavgada C.D. adlı kişi ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak İzan Hastanesi’ne kaldırılan C.D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kavgada Y.D. adlı bir kişi de kolundan yaralandı. Yaralı şahsın Milas Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavgaya karıştığı değerlendirilen iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bu haber toplam 781 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.