Muğla'da Öğrenci Servisi ile Kamyonet Çarpıştı
Kaza, Milas–Söke karayolu üzerindeki Ekindere Mahallesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Söke yönünden seyir halinde olan kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç önce refüje çarptı, ardından kavşakta bekleyen okul servisine vurdu.
Çarpışmanın etkisiyle okul servisi yan yatarken, kamyonet devrilen servisin üzerine çıkarak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri ile polis ve jandarma sevk edildi.
Kazada hafif şekilde yaralanan bir yetişkin ile iki öğrenci, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.