Muğla’da Uyuşturucu İmalathanesine Çevrilen Eve Baskın: 4 Tutuklama
Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 Mayıs tarihinde “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçuna yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, motosikletinde uyuşturucu madde ele geçirilen M.O.Ö. isimli şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, M.O.Ö.’nün ifadesi doğrultusunda Bodrum’da bir evin uyuşturucu üretimi için kullanıldığı bilgisine ulaştı. Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler, Bodrum Narkotik Büro Amirliği’nin de katılımıyla belirlenen adrese operasyon düzenledi.
Uyuşturucu imalathanesine dönüştürüldüğü belirlenen evde yapılan aramalarda 80 kök kenevir bitkisi ile satışa hazır halde 3 parça halinde toplam 1 kilo 130 gram skunk maddesi ele geçirildi. Ayrıca Hint keneviri yetiştirilmesinde kullanılan özel iklimlendirme sistemi, nem ve hava kalitesini kontrol etmeye yarayan ışıklandırma ile havalandırma düzeneklerine de el konuldu.
Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerin tamamı tutuklanırken, operasyon kapsamında tutuklanan kişi sayısı 4’e yükseldi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.