Muğla'da Yaralı Sürücü İçin Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Muğla'da Yaralı Sürücü İçin Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu
Muğla'nın Milas İlçesinde yaşanan trafik kazasında, aracın içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ekipleri adeta zamanla yarıştılar.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Beçin Mahallesi’nde Akmercan Muğla Doğalgaz firmasına ait bir kamyonet, kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, 34 KSE 685 plakalı kamyonet seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önce bir duvara, ardından çöp kovasına çarparak yan yattı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan sürücü, adeta zamanla yarışan itfaiye ekiplerinin dikkatli çalışması sonucu kurtarıldı ve 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü, Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yetkililer sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.