Başkan Akay’dan Muhtarlar Günü mesajı

Başkan Akay’dan Muhtarlar Günü mesajı
Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, yayınladığı mesajında 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Akay, “Çalışma ve görev bilinci ile tüm çaba ve emeklerini mahallesi ve köyü için durmaksızın harcayan çok değerli Muhtar arkadaşlarımın Muhtarlar Gününü saygı ve sevgilerimle kutlarım” dedi.

Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akay yayımladığı mesajında, “Her yıl 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanmaktadır. Mahallesi ve köyünde fedakarca saat gözetmeksizin çalışan, herhangi bir sorunda ilk akla gelen Muğlamızın 569 Muhtarının, sorumluluk ve görev aşkı ile Muğlamıza kattığı değer ve tüm güzellikler gözler önündedir. Yaptıkları tüm çalışmalarda üstün gayret ve çaba ile her an görevleri başındadırlar. Çalışma ve görev bilinci ile tüm çaba ve emeklerini mahallesi ve köyü için durmaksızın harcayan çok değerli Muhtar arkadaşlarımın Muhtarlar Gününü saygı ve sevgilerimle kutlarım.

Ayrıca 14.10.2022 tarihinde Bartın İli Amasra ilçesinde meydana gelen Maden kazasında şehit olan maden işçisi kardeşlerimin ruhları şad mekanları cennet olsun. Geride kalan ailelerine sabırlar, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar dilerim” dedi.

Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.