Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde Sabah Sürprizi: Personelle Çay ve Simit Buluşması
14
Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde haftanın ilk mesai günü çay ve simit ikramıyla başladı. İl Müdürü Mahmut Selçuk, sabahın erken saatlerinde görevlerinin başında bulunan personelle bir araya gelerek çalışma arkadaşlarıyla sohbet etti.
24
Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Selçuk, haftanın ilk iş gününde kurum personelini ziyaret ederek çay ve simit ikramında bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Selçuk, personelle sohbet ederek yeni haftaya birlikte başladı.
34
Kurum içerisinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güçlendirilmesinin amaçlandığı buluşmada, çalışanların motivasyonunun ve kurum içi iletişimin önemine dikkat çekildi.
44
Personelle bir araya gelerek haftaya moral ve motivasyonla başlamayı amaçlayan İl Müdürü Mahmut Selçuk'un bu buluşması, kurumda sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.