Pelit, DP İl Başkanlığına aday oldu

Pelit, DP İl Başkanlığına aday oldu
PELİT DP İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUDemokrat Parti Bodrum eski İlçe Başkanı Ertan Pelit 26 Eylül’de yapılacak olan İl Kongre öncesi İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Pelit, genç ve vizyon sahibi ekibiyle partinin bayrağını daha yukarıya taşımak için çok çalışacaklarını söyledi

26 Eylül’de yapılacak olan DP İl Kongresi öncesi bir açıklama yapan Bodrum eski İlçe Başkanı Ertan Pelit il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Partinin Menteşe ilçe başkanlığında bir açıklama yapan Pelit, ekibine güvendiğini söyledi.
Başkan Adayı Pelit, Bodrum’da partiyi çok iyi yerlere taşıdıklarını ifade ederek, “Bodrum’da 1999 dan 2009 kadar çok sayıda belediye başkanlığını kazandık. Kin ve nefret olmaksızın her zaman birbirimizle kaynaşarak partimizi en iyi konuma getirmek için bu adaylığa soyunduk.Vizyonu geniş gençlerle sokağa inip, geçmişten ders alarak başarılı olmak istiyoruz. 26 Eylül’de kongremiz var. Bu kongrede genç vizyonu geniş ekibimizle görev talep ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızın derdini dinleyip çözmek için adaylığımı açıklıyorum. Muğla halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.