Şoför Odaları Sorunlarını Masaya Yatırdı
Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından birliğe bağlı odaların katılım sağladığı mal sahibi şoför esnafların sorunları ve çözüm odaklı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Sinem Karakaya
Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına bağlı meslek kuruluşu odalardan 14 şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanlıklarıyla Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız’ın başkanlığında mal sahibi şoför esnafların sorunları ve çözüm odaklı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda şoför esnafların ve mal sahibi şoför esnafların mağdur olduğu tüm konular görüşülürken, görüşülen konuların hangi makamlara iletilmesi gerektiği hatta gerekirse Cumhurbaşkanlığı’na kadar toplantı sonuçlarının iletilmesi kararı alındı.
Toplantı bitiminde Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ve tüm oda başkanları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Daire Başkanı Emre Tümer’i makamında ziyaret ettiler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.