Muğla Mikseri Olmayın

Muğla Mikseri Olmayın
Hepimizin bildiği gibi, mikser bir çok malzemeyi katı veya sıvıyı karıştırmada kullanılan küçük ev aletleri arasında ki mutfak araç gerecidir.Ama...Baktığımızda siyasette de mikserler var. Bulunduğu her ortamda mikserlik...

Hepimizin bildiği gibi, mikser bir çok malzemeyi katı veya sıvıyı karıştırmada kullanılan küçük ev aletleri arasında ki mutfak araç gerecidir.

Ama...

Baktığımızda siyasette de mikserler var. Bulunduğu her ortamda mikserlik yapan kişi ya da kişileri görmek mümkün. O (onlar) kendilerini çok iyi bilirler. Kürsüye çıktıklarında ağızları o kadar iyi laf yapar ki; Vatan, Millet, Sakarya sevdalısı zannederiz maşaAllah... Onlar konuştukça kendinden şüphe eder insan, Allah Allah biz başka memlekette mi yaşıyoruz diye düşünmekten alamazsın kendini.

Sakin olun hanımlar, beyler sakin olun.Korkunun ecele faydası yok.Sosyal medyadan “o kişiyi beğenmeyin” , “ bu kişiyi arkadaşlıktan çıkarın” diyerek yaptığınız siyaset, siyaset değildir.Yaptığınız sadece mahalle dedikodusundan ibaret.

Selam verip almaktan çekinmeyin. İnsan bir gülümseme ile bir şey kaybetmez, aksine insan olduğunun farkına varır. Kaf Dağında yaşamayın Allah aşkına.

Hepimiz Rabb’imizin aciz birer kuluyuz her dem hatırlayalım. Evrene baktığımızda okyanusta bir damla, yanardağda bir kıvılcım, uzayda iğne ucuyuz. Puslu havadan faydalanan  tilki gibi kendinize pay çıkarmayın. Paydaların kendinizden daha büyük olduğunu unutmayın. Hiç kimse bulunmaz Hint Kumaşı değil... Arada geriye dönüp bakın, kimler geldi, kimler geçti. Önemli olan makamınıza değil kişiliğinize saygı veriliyor mu? Onun muhasebesini yapın hep yaşantınızda. Makamlardan ayrılınca selam vereninizde azalma var mı yok mu ona bakın.

Muğla’mız bacasıyla ünlü, turizmiyle tanınır, tarhanasıyla bilinirdi hep. Ah Goca Moğlam Ah ! Meğer mikserleriyle de ünlü olmaya başlamış.

Hiç endişe etmeyin, hiç umutsuz olmayın Bizim Oğlanlar, Bizim Gızlar, Bizim Efeler...Bu memleket bizim, bu Vatan hepimizin, gelecek bizim. Mikserlik yapmaya gerek yok.

Hatırlatmakta fayda var mikser kul yapısıdır. Çalışması için fişi prize takılan mikser işi bitince prizden çekilir, çekmeceye kaldırılır.

“Kurban olduğum Allah’a bile günde beş vakit ulaşabiliyorken, kendini ulaşılmaz sananlara selam olsun!”

Bu haber toplam 665 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.