Otgöz, “Yine Destan Yazacağız!”

Otgöz, “Yine Destan Yazacağız!”
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından Seydikemer’de seçim bürosu açılışı büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Açılışta konuşan AK Parti Seydikemer Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yakup...

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından Seydikemer’de seçim bürosu açılışı büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Açılışta konuşan AK Parti Seydikemer Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, 5 yıl içerisinde yapılan hizmetleri anlattı.

Zaman zaman vatandaşların alkışları ve tezahüratlarıyla konuşması sık sık kesilen Otgöz, “Liderimize, cumhur ittifakına inancımız tam. Cumhur ittifakıyla Muğla’da her şey çok daha güzel olacak. Sizler için gece gündüz çalışacağım. İlçe seçimlerinden ayrı büyükşehir belediye başkanını da seçeceğiz. 5 yıl kargaşalarla geçti. Bu büyükşehrinin işidir demedik vatandaşımız ne sıkıntısı varsa gece gündüz koştuk. Büyükşehir’in yapması gereken birçok şeyi biz yaptık. Yol onun bunun deyi paylaşmayı beklemedik, yollarımızı yaptık. Muğla Büyükşehir’i de AK Belediyecilikle tanıştıracağız” diye konuştu.

Otgöz, “Fidan Meyve Vermeye Başladı”

5 yıllık dönem içinde Seydikemer’de yapılan hizmetleri anlatan Seydikemer Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, “Bugün buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Değerli Seydikemerli kardeşlerimiz 30 Mart 2014 günü Muğla’nın en büyük ilçesine AK Partinin fidanını hep beraber diktiniz. 5 yıl ben de bu fidana baktım, büyüttüm. Sizlerin destekleriyle o fidan dallandı ve meyvesini vermeye başladı. Yollarımızı 5 yıl içinde yaptık. Yapamadığımız yollara da sizler bize tekrar görev verirseniz devam edeceğiz. Eşen projesinin ıslahı, üniversite binasının yapımı tamamlandı. Sadece bahçe düzenlemesi kaldı. Hükümete konağı ihalesi yapıldı. İnşallah hep birlikte yapacağız. Devlet Hastanesi de önümüzdeki günlerde yapılacak” dedi.

Otgöz, “Liderimize, cumhur ittifakına inancımız tam. Cumhur ittifakıyla Muğla’da her şey çok daha güzel olacak. Sizler için gece gündüz çalışacağım. İlçe seçimlerinden ayrı büyükşehir belediye başkanını da seçeceğiz. 5 yıl kargaşalarla geçti. Bu büyükşehrinin işidir demedik vatandaşımız ne sıkıntısı varsa gece gündüz koştuk. Büyükşehir’in yapması gereken birçok şeyi biz yaptık. Yol onun bunun deyip paylaşma yı beklemedik, yollarımızı yaptık. Muğla Büyükşehir’i de AK Belediyecilikle tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.