Pedallar Kadınlar için çevrildi

Pedallar Kadınlar için çevrildi
Muğla’nın Ula İlçesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kadın ve erkekler birlikte...

Muğla’nın Ula İlçesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kadın ve erkekler birlikte pedal çevirdi.

Sinem Karakaya

Muğla'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kadın ve erkekler birlikte pedal çevirdi. Muğla Valiliği, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Bisiklet İl Temsilciliği’nin ortak düzenlediği etkinlikte birçok kişi kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak için pedal çevirdi.

Pedallar Kadınlar için çevrildi

Ula’nın Akçapınar Mahallesi'ndeki ağaçlı yol olarak bilinen alanda bisikletliler, pedal çevirerek Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Bisikletlerinin önlerine astıkları "Kadına şiddete hayır", "Kadına şiddet insanlığa ihanettir", "Kadına şiddete sıfır tolerans", "Kadına şiddete karşı buradayım de" yazılı pankartlar taşıyan katılımcılar, aynı anda pedal çevirdi.

Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert, yaptığı açıklamada; “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bisiklet ekibimizle birlikte ağaçlı yolda bisiklet turundayız. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu sene böyle kutlamak istedik. Etkinliğe özellikle erkeklerin katılım sağlaması farkındalık oluşturmak açısından çok güzel. Amacımız, kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık oluşturmak” dedi.

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.