H. Merve GÖÇER

H. Merve GÖÇER

SAYGIYLA… MİNNETLE…ATAM

SAYGIYLA… MİNNETLE…ATAM

Samsun’da yakılan kurtuluş meşalesinin 103. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da 19 Mayıs Atatürk’ü  Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gerek siyasi gerek sivil toplum kuruluşlarının  temsilcileri hemen hemen hepsi basın yolu ya da sosyal medya araçlarını kullanarak kutlama mesajlarını paylaştılar.

 Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andılar.  Gelişen ve güçlü Türkiye yolunda geleceğimizin teminatı olarak gördükleri biz gençlere olan güvenirliklerini her platformda dile getiren kıymetli temsilcilerin gerçekten samimi olup olmadıklarını göreceğimiz günler çok uzakta değil aslında. Genel seçimlerin yapılmasına bir yıl gibi göz açıp kapayana kadar geçecek bir süre kaldı diyebiliriz.

Bakalım görelim; bu kadar gençliği seven, gençlere güven duyan en fazla kimler olacak hep beraber şahit olacağız. Kimler gerçek anlamda samimi kimler değil, seçim dönemi geldiğinde belli olacak elbette. Kimler koltuklarından fedakarlık edip biz gençlere temsil fırsatı tanıyacak göreceğiz. Yoksa seçim dönemi geldiğinde sözlerini tozlu raflara mı esir edecekler faaliyete mi geçirecekler  kendilerine koltuk kapabilmek adına zafere giden her yol mubah mı diyecekler tanık olacağız. Günü geldiğinde bu kürsülerden attıkları naralara gençler bağırarak cevap vereceklerdir emin olun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve hayatını kaybeden gazilerimizi tüm gençler adına saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun inşallah.

Yakılan kurtuluş meşalesinin dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimize şükranla… Geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını bir daha kutlu ve mutlu olsun.

Bu yazı toplam 2422 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
H. Merve GÖÇER Arşivi
SON YAZILAR