Muğla’da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı
Seydikemer’de Korkutan Kaza
Kaza, Seydikemer ilçesine bağlı Seki Mahallesi’nde, Elmalı yolu üzerindeki dağlık bölgede saat 06.49 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir otomobil kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.
Yaklaşık 100 metre yükseklikte asılı kaldığı belirtilen araçta bulunan iki kişi için kurtarma çalışması başlatıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, zorlu arazi koşullarında yaralılara ulaşmak ve güvenli şekilde kurtarmak için seferber oldu.
Yaralılardan Birinin Durumu Ağır
Kazada yaralananların 25 yaşındaki Mustafa Kayacan ile 25 yaşındaki Bayram Kozan olduğu öğrenildi. Yaralılardan Mustafa Kayacan’ın durumunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bayram Kozan’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kurtarılan iki yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Seydikemer Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Yaralılardan Bayram Kozan’ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili gelişmelerin takip edildiği bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.