Seydikemer’de Esnaf Kefalet Kooperatifi Kuruluyor

Seydikemer’de Esnaf Kefalet Kooperatifi Kuruluyor
Seydikemer’de şimdi de Seydikemer Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi kurulması için adım atıldı.2014 yılında Seydikemer’in Fethiye’den ayrılarak ilçe olmasından sonra Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın kurulabilmesi...

Seydikemer’de şimdi de Seydikemer Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi kurulması için adım atıldı.

2014 yılında Seydikemer’in Fethiye’den ayrılarak ilçe olmasından sonra Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın kurulabilmesi için gece gündüz demeden emek sarf eden Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu esnafların beklediği kooperatifi kurmak için yola çıktı. Geçtiğimiz günlerde Aydın’da bulunan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’ı ziyaret ederek süreci hızla devam ettiren oda başkanı önümüzdeki süreçte esnafları bir bir dolaşarak destek isteyeceklerini dile getirdi.

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, “İlçemizde Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini kuruyoruz. 2014 yılında esnaflarımızla birlikte odalarımızın kuruluşunu nasıl gerçekleştirdiysek, şimdi de esnaflarımızın avantajlı ve düşük faizli kredi kullanabildiği Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini kurmak üzere esnaf odası ile birlikte çalışmalara başladık. İlk ziyaretimizi de Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’a yaptık. Bizlere verdiği destek için esnaflarımız adına kendisine teşekkür ederiz.”dedi.

Seydikemer’de açılması planlanan Seydikemer Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi için Çakıroğlu’na ziyaretler devam ediyor.

Kısa sürede odanın kurulmasını planlanırken, Seydikemer Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanının ise Mehmet Hadi Çakıroğlu olacağı öğrenildi.

Fethiye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu’nu ziyaret ederek,

Seydikemer’de kurulma aşamasında olan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi hakkında bilgi aldı.

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, “Bizlere her zaman her konuda destek olan, kuracak olduğumuz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi için de desteklerini esirgemeyen İsmail Başkanıma teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.”dedi.

Bu haber toplam 1846 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.