Seydikemerde Mobil Ofis Hizmeti İle Çiftçinin Ayağına Hizmet

Seydikemerde Mobil Ofis Hizmeti İle Çiftçinin Ayağına Hizmet
Seydikemer İlçesinin coğrafi yapısının çok geniş olması, birçok Mahallesinin ilçe merkezine uzaklıklarının 60-80 km arası olması, ulaşımın yeterli olmaması gibi nedenlerle zor durumda kalan yayla çiftçisinin işini kolaylaştıran...

Seydikemer İlçesinin coğrafi yapısının çok geniş olması, birçok Mahallesinin ilçe merkezine uzaklıklarının 60-80 km arası olması, ulaşımın yeterli olmaması gibi nedenlerle zor durumda kalan yayla çiftçisinin işini kolaylaştıran ayağa hizmet Mobil Ofis hizmete başladı.  Seydikemer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Seydikemer Ziraat Odası ortak çalışma ile MOBİL OFİS hizmet sistemi ile çiftçilerin ÇKS (çiftçi kayıt sistemi) işlemlerini Mahallinde yapmaya devam ediyor.

Çiftçiler, bu sistem sayesinde gel git işlemlerinin azaldığını, İşlemler sırasında Mahalle Muhtar ve Azalarının hazır bulunmaları nedeniyle evrakların eksiksiz tamamlandığını belirtti.  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik elemanları,  bu işlemler sayesinde Bakanlığımızca uygulanan Tarımsal Desteklemeler konusunda gerekli eğitimleri yerinde vererek, çiftçi mağduriyetlerinin önüne geçildiğini ifade ettiler.  Durumdan herkesin memnun olduğu özellikle İlçe Merkezine uzak çiftçilerin Mobil Ofis hizmet ile maddi –manevi çok rahatladığı ve mutlu olduğu gözlendi.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.