Star TV'nin dev bütçeli dizisinden kötü haber

Star TV'nin dev bütçeli dizisinden kötü haber
Star TV ekranlarında yayımlanan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Yalı Çapkını dizisinde reyting düşüşü sürüyor. Dizinin haziran ayına kadar reytingleri toparlayamaması durumunda final yapabileceği iddia edildi.

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Ancak dizinin reytinglerinde yaşanan düşüş, yapımcıları endişelendiriyor. Haziran ayına kadar reytinglerde bir toparlanma olmazsa, dizi final yapabilir.

231df50005c22af0b97eb2b69a866b48-640x640.jpg

Gercekgundem'in haberine göre, daha önce de bu sezon sonunda final yapacağı iddiaları ortaya atılmış ancak yapımcı firma bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak son dönemde dizinin izleyici kaybı yaşadığı ve bu durumun devam etmesi halinde 3. sezonun olmayabileceği konuşuluyor.

DİZİ YORUMCULARI UYARDI

Yalı Çapkını dizisinin seyirci kitlesi tarafından uzaklaşıldığı göz önüne alındığında, yapım ekibinin dizi için acil bir rehavet planı uygulaması gerekebilir. Aksi takdirde, dizinin finali kaçınılmaz olabilir.

Kaynak:GERÇEK GÜNDEM

Bu haber toplam 3536 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.