Türkiye Şampiyonası’ndan 3 Madalya İle Döndüler

Türkiye Şampiyonası’ndan 3 Madalya İle Döndüler
Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda yapılan yaklaşık 650 sporcunun katılım sağladığı 11-13 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonası’ndan,...

Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda yapılan yaklaşık 650 sporcunun katılım sağladığı 11-13 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonası’ndan, Köyceğiz Belediyespor Erkek Güreş Takımı 3 madalya ile geri döndü.

Ankara’da düzenlenen müsabakalarda; Zeytinalanı’ndan 44 kg da Türkiye 3’üncüsü Kenan Eygi Bronz Madalya, Hamitköy’den 48 kg Türkiye 5’incisi Turgut Rasim Demir, Köyceğiz’den 57 kg Bronz Madalya Türkiye 3’üncüsü Kazım Güven oldu.

Güreş Antrenörü Kürşat Çimen; “Muğla’mızın yaklaşık 36 bin nüfusuna sahip şirin ve güzel ilçemiz Köyceğiz’imizin çocuklarından, bireysel sporların en zorlarından biri olan güreş spor dalında, Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan aldıkları 3 madalya beni çok mutlu etti. Burada çalışmalara başlayalı yaklaşık 2 yıl oldu ve yavaş yavaş meyvelerini almaya başladık. Amacımız Köyceğiz’imizin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor ile bağdaştırıp başarılı nesiller yetiştirmeye hedefliyoruz. Umarım bundan sonrada Köyceğiz’imizin çocuklarından daha nice şampiyonluklar ve madalyalar elde ederiz. Bu başarılarından dolayı sporcularımı kutluyorum, başarılarının devamı diliyorum. Katkıları ve destekleri ile bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Köyceğiz Belediye Başkanı’mız Kamil Ceylan’a bize vermiş olduğu emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.”dedi.

Bu haber toplam 1673 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.