Ula’da bağımsız Aday: Yunus Emre Arapoğlu

Ula’da bağımsız Aday: Yunus Emre Arapoğlu
 MUHABİR
Yerel seçimlerle birlikte Belediye Başkan Adayları netleşiyor. Ula’da Yatırımcı Yunus Emre Arapoğlu, Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu.

Yerel seçimler gündemi Türkiye ve Muğla siyasetini etkisi altına almaya başladı. Siyasi Partiler Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor.

Seçim kanunu hakkı gereğince vatandaşlar Bağımsız Belediye Başkan Adayı da olabiliyor. O isimlerden birisi de Ula’da Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olan Yunus Emre Arapoğlu.

1991 yılında Eskişehir’de doğan Arapoğlu, İstanbul’da uzun yıllar ticari yatırım faaliyetleriyle uğraştıktan sonra 2019 yılında Ula’ya yerleşti.

“Şeffaf ve Sosyal Belediyecilik” anlayışının getireceğini belirten Araoğlu, “Neden olmasın” sloganıyla çalışmalara başlıyor.

Yunus Emre Arapoğlu Kimdir?

1991 yılında Eskişehir’de doğdu. İlkokul eğitimini ENKA ve TED okullarında, liseyi Saint Benoit Fransız Lisesi okulunda Fransızca, İngilizce eğitimiyle tamamladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Arkeoloji Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Yenilikçi ve girişimci kimliği ile yurtdışında birçok ülkede ticari ve sosyal sorumluluk projelerinde katıldı. İtalya ve Doğu Avrupa’da Donmuş gıda ve Balıkçılık üzerine ticari çalışmalarla bölgeye ekonomik ve sosyal katkı sağladı.

Sanat, turizm, hizmet sektörü alanındaki uluslararası ticari yatırımları ile 2010- 2020 yılları arasında İstanbul’da faaliyetlerini sürdürdü. 2019 yılında Muğla Şirinköy’e yerleşti. İçerisinde yaşayıp köklendiği bölgede, değer yaratma ve hizmet vermek niyetiyle adım attığı her alanda mahallelinin güvenini ve sevgisini kazandı. Ula’nın sahip olduğu değerler doğrultusunda Ula için bağımsız olarak belediye başkanlığına adaylığını koydu.

Bu haber toplam 1120 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum