Ula’da korkutan deprem

Ula’da korkutan deprem
MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Ula ilçesinde sabah saat 07.33’de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen deprem ilçede...

MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Ula ilçesinde sabah saat 07.33’de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen deprem ilçede paniğe neden oldu. Depremde can ve mal kaybının olmadığı açıklandı. Geçtiğim aylarda Ula’nın Arıcılar mahallesinde 5.0 ve 5.3 şiddetinde deprem meydana gelmişti.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgilere göre, saat 07.33'te merkez üssü Muğla’nın Ula ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, yaptığı açıklamada; “Deprem sonrası bölgedeki tüm mahalle muhtarlarımızı aradık, her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını söylediler. Çok şükür her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. İlçemizde durum gayet sakin, normal yaşantı devam ediyor” dedi.

Geçtiğim aylarda Ula’nın Arıcılar mahallesinde 5.0 ve 5.3 şiddetinde deprem meydana gelmişti. Vatandaşlar günlerce sokakta kalmış evlerine girememişti.

Bu haber toplam 2830 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.