Üzüm yetiştiricilerine ziyaret

Üzüm yetiştiricilerine ziyaret
Seydikemer Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı ve Antalya TARSİM Bölge Müdürlüğü Arsa Mahallesi üzüm yetiştiricilerine eğitim ve bilgi alışverişi toplantısı düzenledi.Eğitim...

Seydikemer Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı ve Antalya TARSİM Bölge Müdürlüğü Arsa Mahallesi üzüm yetiştiricilerine eğitim ve bilgi alışverişi toplantısı düzenledi.

Eğitim toplantısında; Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortaları, Hayvan Hayat Sigortaları, İlçe Bazlı Kuraklık Verim Sigortaları anlatıldı. Eğitim sunumu bizzat TARSİM Antalya Bölge Müdürü Mustafa Değer tarafından yapıldı.

Özellikle üzüm yetiştiricilerinin yoğun ilgisinin ve taleplerinin olduğu toplantıda, karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Eğitime katılan çiftçiler, üzümde en son teminat altına alınma süresinin 30 Eylül olduğu ve bu durumun çiftçi mağduriyetleri oluşturduğunu söyledi. Karşılıklı sohbet şeklinde yapılan bilgi alışverişlerinde sürenin 31 Aralık’a çekilmesi için çalışmalar yapılması gerektiği, çiftçilerimiz tarafından yetkililere iletildi.Arsa mahallemizde 30 çiftçi ile yapılan TARSİM eğitim toplantısı amacına ulaşmış olup, çiftçi memnuniyeti oluştur du.

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.