CHP Yatağan’dan “Demokrasi Nöbeti” Çağrısı

CHP Yatağan’dan “Demokrasi Nöbeti” Çağrısı
CHP Yatağan İlçe Başkanlığı, CHP’deki mutlak butlan kararına tepki göstermek amacıyla parti binasında “Demokrasi Nöbeti” başlattı. İlçe Başkanı Ozan Gürpınar’ın yaptığı açıklamada, demokrasiye inanan vatandaşlar nöbete davet edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yatağan İlçe Başkanlığı, CHP’deki mutlak butlan kararına ilişkin yazılı bir açıklama yayımlayarak karara tepki gösterdi. Parti yönetimi tarafından yapılan açıklamada, alınan kararın siyasi olduğu savunulurken, demokrasi ve hukukun üstünlüğü vurgusu yapıldı.

CHP Yatağan İlçe Başkanı Ozan Gürpınar tarafından yapılan açıklamaya, Mesut Günay da destek verdi. Açıklamada, “Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek olan ve tamamen siyasi nedenlerle alınan bu kararı protesto ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in parti üyelerinin temsiliyle seçildiği belirtilerek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in arkasında olduğumuzu belirtiyor ve demokrasiye inanan tüm hemşerilerimizi ilçe başkanlığımızda gerçekleştirmekte olduğumuz Demokrasi Nöbeti’ne davet ediyoruz” denildi.

Parti binasında başlatılan “Demokrasi Nöbeti”nin demokrasi ve hukukun üstünlüğü vurgusuyla sürdürüleceği ifade edildi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.