Muğla’da Şüpheli Ölüm

Muğla’da Şüpheli Ölüm
Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşanan şüpheli ölüm olayı, mahallede endişeye neden oldu. Dere Mahallesi’nde kömür işletmelerinden emekli olduğu öğrenilen bir kişi, yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre olay, Yatağan ilçesine bağlı Dere Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede bulunan kömür işletmelerinden emekli olduğu öğrenilen şahıs, U.Ç yakınları tarafından evinde hareketsiz halde bulundu.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek

Şahsın ölümünün şüpheli olarak değerlendirilmesi üzerine olayla ilgili inceleme başlatıldı. Hayatını kaybeden kişinin kesin ölüm nedeninin Muğla Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Polis ekipleri olayın meydana geldiği evde ve çevresinde incelemelerde bulunurken, olayla ilgili geniş çaplı ve çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Yetkililerin soruşturma kapsamında elde edeceği bulgular ve otopsi raporu, ölümün kesin nedeninin belirlenmesinde önemli rol oynayacak.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşanan şüpheli ölüm olayıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 431 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.