Yatağan Belediyesi’nden Personeline 97 Bin Liralık Promosyon Müjdesi
Birçok bankanın katıldığı ihalede en yüksek teklifi 97 bin lira ile Ziraat Bankası verdi. Yapılan değerlendirmelerin ardından ihale Ziraat Bankası’nda kaldı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Mesut Günay, ekonomik zorlukların yaşandığı bir dönemde personellere önemli bir katkı sağladıklarını ifade etti.
Başkan Günay, yaptığı açıklamada, “Görevlerini özveriyle yerine getiren belediye çalışanlarımız bizim için çok kıymetli. Onların ekonomik anlamda rahatlamasına katkı sunacak her adımı atmaya devam edeceğiz. Promosyon ihalesine katılım gösteren tüm bankalara teşekkür ediyor, ihaleyi kazanan Ziraat Bankası’nı tebrik ediyorum. Sağlanan 97 bin liralık katkının tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Yatağan Belediyesi, bu anlaşma ile personeline önemli bir mali destek sağlamış oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.