Yatağan’da Anne ve Bebeğinden Haber Alınamıyor: Ekipler Seferber Oldu
Edinilen bilgilere göre olay, Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Azerbaycan uyruklu Mehri Rahmanlı, sabah saatlerinde eşini işe uğurladıktan sonra bebeği Saffet Metehan Kabak’ı da yanına alarak evden ayrıldığ
Anne ve bebeğin uzun süre eve dönmemesi ve kendilerine ulaşılamaması üzerine yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
Yapılan incelemelerde Mehri Rahmanlı’nın evden çıkarken yanında siyah renkli bir bebek arabası ile siyah renkli orta boy bir çanta bulunduğu öğrenildi.
İhbar üzerine harekete geçen emniyet ve jandarma ekipleri, anne ve bebeğin bulunabilmesi için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alırken, çevrede de kapsamlı arama çalışmaları yürütüyor.
Yetkililer, Mehri Rahmanlı ve bebeği Saffet Metehan Kabak’ı gören ya da yerleri hakkında bilgi sahibi olan vatandaşların vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne veya en yakın kolluk birimine bilgi vermelerini istedi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.