Yatağan’da Baro Temsilciliğine Servet Bozkurt Atandı
Muğla Barosu Yatağan İlçe Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı. Yatağan’da görev yapan avukatların desteğini alan Avukat Servet Bozkurt, ilçe temsilciliği görevine getirildi.
Bozkurt’un ataması, Muğla Barosu Yönetim Kurulunun 21 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda alınan 2026/395 sayılı karar doğrultusunda gerçekleştirildi.
Yeni görevine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bozkurt, meslektaşlar arasındaki dayanışma ve iletişimi güçlendirmeyi, avukatlık mesleğinin itibarını korumayı öncelikli hedefleri arasında gösterdi.
Görev sürecinde hukukun üstünlüğü, adalet ve savunma hakkının geliştirilmesi için katkı sunacaklarını ifade eden Bozkurt, önceki dönem Yatağan İlçe Temsilcisi Avukat Nüket Katırcı Balkaya’ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bu görevi ifa ederken yegâne gayemiz; hukukun üstünlüğünün, adaletin ve savunma hakkının güçlendirilmesine katkı sunmak, meslektaşlarımız arasındaki iletişimin ve koordinasyonun devamlılığını sağlamak, avukatlık mesleğinin saygınlığını korumaktır. Bu vesileyle geçmiş dönem ilçe temsilcimiz Sayın Av. Nüket Katırcı Balkaya’ya emekleri ve üstün gayretleri için teşekkür ediyor, tüm meslektaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.