Yatağanspor Evinde Kazandı, Denizlispor Eli Boş Döndü
13
Maça istekli başlayan Yatağanspor, özellikle hücumdaki baskılı oyunuyla rakip savunmayı zorladı. Geliştirdiği ataklardan sonuç alan ev sahibi ekip, skor üstünlüğünü ele geçirerek karşılaşmada kontrolü elinde tuttu. Denizlispor ise zaman zaman geliştirdiği ataklarla skora denge getirmeye çalışsa da aradığı beraberlik golünü bulamadı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yatağanspor, sahasında oynadığı mücadeleyi 2-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla birlikte Denizlispor ligde arzu ettiği çıkışı sürdüremezken, Yatağanspor evindeki galibiyetle moral buldu.
Karşılaşmayı Yatağanspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay da tribünden takip etti. Günay’a, CHP Yatağan İlçe Başkanı Ozan Gürpınar ile Yatağanspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Meclisi Üyesi Av. Nadiye Asu Arda Uysal eşlik etti. Protokol tribününden maçı izleyen heyet, Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda Yatağanspor’un Denizlispor’u 2-1 mağlup ettiği mücadelede takıma destek verdi
23
33
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.