Nurhan Keleş
TÜRKİYE, KAPİTALİZM İÇİNDE KALDIĞI SÜRECE, HİÇBİR ZAMAN TAM BAĞIMSIZ, ÖZGÜR VE LİDER ÜLKE OLAMAZ
Türkiye, Türk Milletimiz tarihi kadim medeniyet birikiminden oluşan, Anadolu İrfanı ile o kararını, Türk İslam medeniyeti temelinde inşa edecektir. Adalete, Hakikate ve Liyakate elbet sahip çıkacaktır.
Finansal sistemini, Altın merkezli, madeni parasal sistem yapısına, İnsanı merkeze alan, Dijital ve Kripto Blockchain teknolojik yapılar ile 21.yüzyıl gerçekliği temelinde, “Türkiye Yüzyılı” hedefi ile yaşama geçirecektir.
Türkiye devletimiz, uluslararası dış ilişkilerinde ve iç ilişkilerinde, makro ölçekte, zaten her alanda bu mücadeleyi vermektedir. Türk Milleti olarak, Türk töremizden gelen, kadim mirasımızı, Adil merkezli olarak, tekrar diriliş ruhu ile yücelterek, “Türkiye Yüzyılı” hedefinde, ayağa kaldıracak ve günümüzde yüceltecektir.
Türkiye, Adil merkezli olarak, Dünya’da İnsanlık onurunu muhafaza eden, lider ülke olacaktır.
Türkiye devletimiz, Dünya’da her alanda lider yapacak, bu kritik geçiş sürecinde, Adil merkezli, bir nizamı verecektir. İnsanlığı onurunu muhafaza ederek, koruma derdinde olanların, hiç kuşkusuz destek verecekleri yer, iç siyasette elbette bellidir.
Hiç şüphesiz şahsımda, Türkiye’nin Türk Milleti önderliğinde, Adil merkezli yapıya makro ölçekte, Dünya insanlığı koruyacak şekilde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğin de, Devletimizin geçmesini, canı yürekten desteklemekte ve istemekteyim.
Adil merkezli yapılara geçerken, devletimiz makro düzeyde, dış da ve iç de etkin bir devlet mücadelesi verme sonucunda, geçilebileceği de bir gerçektir. Türk Milleti ecdadından gelen mücadeleci ruhla bu zorlu süreçleri, devleti ile birlikte elbette geçecektir.
Türkiye, Dünya’da İnsanlık için makro düzeyde, her alanda mücadele etmektedir.
Türkiye yaptığı makro ölçekteki mücadelede, sahada bugüne kadar bu başarıları, birçok defa elde etmiştir. Devletimizin bu yaptığı başarılardan, Türk Milleti olarak gurur ve kıvanç duymaktayız.
Devletimizin, makro ölçekteki elde ettiği bu başarıların, daha uzun kalıcı olması içinde, ancak mikro ölçekte, Türk milletinin kendi öz değerleri ile bütünleşmesi gerekir. Bir devlet projesi olan, “Türkiye Yüzyılı” hedefi ile daha da uzun vadede, kalıcı hale gelecektir. Değerlerimizin her alanda ayağa kalkması için toplumsal dirilişimiz, hiç şüphesiz devam edecektir.
Türkiye’de, sömürü Güç merkezlerin, bize ve insanlığa zorla dayatılarak uygulanan, ailemizi, toplumumuzu yozlaştırarak, çökmekte olan insanlığı, yine her alanda sömüren Kapitalist sistemin sahipleri, kontrolünü elbette 21.yüzyıl içinde, kaybetmek istemiyorlar.
Çevremiz sürekli savaşlarla, bir ateş çemberi ile kuşatılmaya çalışılmaktadır.
Dış da gelişen olaylara bakıldığında, etrafımız savaş alanlarına çevrildi. Sürekli askeri yığınak yapılmaktalar. Akdeniz’de her ülkenin gemileri, denizaltıları, yığınak yapmaktadır. Bir yandan, iç de sömürü güç odakların siyasi uzantıları, Devletimiz içinde sürekli karışıklık çıkarmak derdindedir.
Türkiye’de, milletimizi her alanda ayrıştırıp, kutuplaştırmak için yoğun çalışmaktalar. Ancak Türk Milleti artık oyunu gördü. İç de bu karışıklığa ve kutuplaşmalara asla hiçbir şekilde müsaade etmeyecektir.
Son dönemde Devletimiz, “Terörsüz Türkiye” diyerek, iç de birlik ve beraberliğin, her alanda sağlanması için yoğun gayret ve çaba göstermektedir. Elbette bizler, Türk Milletinin birlik ve beraberliğin oluşması yanındayız. Her daim birlik ve beraberliğe destek vermekteyiz.
Türkiye’de içsel birlik beraberlik geliştikçe, huzur ve kardeşlik tesis edildikçe, birileri bundan, rahatsızlık duyacaktır.
Türkiye’de içsel birlik beraberlik geliştikçe, huzur ve kardeşlik tesis edildikçe, birileri elbette bundan rahatsızlık duyacaktır. Türk Milleti olarak bizler her daim, bizlere yapılacak oyunları görerek, her alanda mutlaka, uyanık olmalıyız.
Türkiye içinde içsel birlik ve beraberlik arttıkça, belli elit ayrıcalıklı, sömürü Güç merkezli gruplar, onun içteki uzantıları, çok rahatsız olmaktadır. Türk Milletinin, birlik ve beraberliği arttıkça, sıranın kendilerine, geleceklerini çok iyi bilmekteler.
Türkiye artık şunu çok iyi bilmektedir. Sömürü Güç merkezli, Kapitalist sistem ile Adaletli bir yapı hiçbir zaman kurulamaz. Faizli Kapitalizm sistemin yapısında, her alanında, her aşamasında, insanı sömürü vardır. Kapitalizm hiçbir zaman, Adalet temelinde olamaz ve amacı insanlığı her alanda, acımasızca sömürmektir.
Türkiye kararını, Devlet aklı ile uzun yıllar önce zaten verdi. Adil merkezli yapıya, 21.yüzyıl içinde, mutlaka geçecektir.
Türkiye Kapitalizm içinde, kaldığı sürece, hiçbir zaman tam bağımsız, özgür ve lider ülke olamayacağını, elbette çok iyi bilmektedir.
Sevgi Muhabbet ve Dua ile Kalın İnşallah
NurHan Keleş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.