Yetişkin içerikli film izleyen oğlunu kaynar suyla yaktı

Yetişkin içerikli film izleyen oğlunu kaynar suyla yaktı
Malezya'da yaşayan 38 yaşındaki bir anne, telefonunda yetişkin filmi videoları izlerken yakaladığını iddia ettiği oğlununun üzerine kaynar su döktü. Genç kadına 13 yaşındaki oğlunu kasten ağır yaralamaktan 3 yıl hapis cezası verildi.

Malezya’da bir kadın, kendi telefonuyla yetişkin içerikli bir flim izleyen oğlunun üzerine kaynar su döktü. Free Malaysia Today gazetesinde yer alan habere göre, 13 yaşındaki oğlunu kasten ağır yaralamakla suçlanan kadın, suçlu bulunması halinde 20 yıla kadar hapis ve para cezası ya da kırbaç cezası alacaktı.

Suçunu kabul eden kadın, "internet verisini yetişkin filmi izlemek için kullandığı" için oğlunun üzerine kaynar su döktüğünü iddia etti.

Beş çocuklu dul bir anne olduğunu belirten kadın cezasının hafifletilmesini istedi. Genç kadın psikoloji tedavisi gördüğünü doktorunun izniyle ilaç dozajını günde 50 mg'dan 100 mg'a çıkarmak zorunda kaldığını söyledi. Savcı sanığa ve halka ders olması için orantılı bir ceza verilmesini talep etti. Kadına 3 yıl hapis cezası verildi.

Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.