Belediye işletmeleri yasaklardan muaf mı?         

Belediye işletmeleri yasaklardan muaf mı?         
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Menteşe Belediyesi tarafından işletilen Atapark ve bazı kafelerde normalleşme kapsamında alınan tedbirlere uyulmadığı görüldü.İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Haziran...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Menteşe Belediyesi tarafından işletilen Atapark ve bazı kafelerde normalleşme kapsamında alınan tedbirlere uyulmadığı görüldü.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri" konulu genelgeye göre faaliyete başlayan restoran, lokanta, kafeterya, pastaneler, masalar arasında her yönden 2 metre, yan yana sandalyeler arasında 60 santim mesafe bırakılacak. Aynı anda aynı masada açık alanlarında üç, kapalı alanlarında ise ikiden fazla müşteri kabul edemeyecek.

Menteşe Belediyesi tarafından işletilen Atapark ve bazı yeme-içme yerlerinde normalleşme kapsamında alınan tedbirlere uyulmadığı görüldü.

Girişte ateş ölçümünün yapılmaması, bir masada 3 müşterinin bulunması ve ortamın kalabalık olması göze çarptı. Tedbirlere uyulmaması çevredeki vatandaşlar tarafından, “Belediyeye ait mekanlarda kural yokmu?” şeklinde tepkilerine neden oldu.

Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.