KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 6 TUTUKLAMA

KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 6 TUTUKLAMA
BERİTAN YÜCEL--Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Grup Amirliklerince il genelinde gerçekleştirilen 21 ayrı yakalamada kesinleşmiş cezası olan 1...

BERİTAN YÜCEL--Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Grup Amirliklerince il genelinde gerçekleştirilen 21 ayrı yakalamada kesinleşmiş cezası olan 1 şahıs ve İngiltere’de kırmızı bültenle aranan 1 şahıs yakalandı.

Muğla genelinde kaçakçılık operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonlarda etil alkol, el yapımı alkollü içki, bandrolsüz gümrük kaçağı içki, alkol yapımında kullanılan kit, tütün dolu makaron, boş makaron, kıyılmış tütün, sigara sarma makinesi, kompresör, gümrük kaçağı çay, gümrük kaçağı nargile tütünü, 40 düzensiz göçmen, av tüfeği, fişek ele geçirildi.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş cezası olan 1 şahıs ve İngiltere’de kırmızı bültenle aranan 1 şahıs yakalandı.

Bu yakalamalar kapsamında, 30 şahsa işlem yapıldı.  6 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi, 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 434 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.