Marmaris'te Başkan Ünlü'den Kapı Kapı Ziyaret

Marmaris'te Başkan Ünlü'den Kapı Kapı Ziyaret
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Ramazan Bayramı sonrası mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yeşilbelde, Karacasöğüt, Çamlı ve Çetibeli mahallelerini ziyaret eden Başkan Ünlü, vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı ve mahallelerin sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerde vatandaşlara hitap eden Başkan Ünlü, "Seçimlerde bize verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Bu ziyaretlerin amacı sizlere teşekkür etmek ve mahallelerinizin sorunlarını daha iyi tespit etmek. Sizlerle hep iç içe, yan yana olacağız. Marmaris için çalışmak üzere kolları sıvadık, sizlerin de desteği ile ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Başkan Ünlü'ye ziyaretlerinde CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir ve meclis üyeleri de eşlik etti.

aw178964-02.jpg

Başkan Ünlü, Çetibeli Mahallesi'nde ziyaretleri kapsamında Çetibeli Kontrol Noktası'nda görev yapan asker ve polisleri de ziyaret etti. Bayramlarını kutlayan Başkan Ünlü, görevlerinde kolaylıklar diledi.

aw178964-03.jpg

Marmaris'e gelen tatilcilere de "hoş geldiniz" diyen Başkan Ünlü, iyi tatiller diledi.

aw178964-07.jpg

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Ünlü'ye sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Başkan Ünlü, talepleri not alarak ilgili birimlere iletileceğini söyledi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 511 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.